VASKERI

VASKERI/TØRRERUM OG STRYGERUM

Der findes et vaskeri i blok 2 i kælderen under nr. 112-114. Der er 1 vaskemaskine og 1 tørretumbler. Der findes 3-4 tørre-/strygerum i hver blok og det henstilles til at bruge dem, der findes i ens egen blok.

Vaskeriet betjenes i Airwallet appen, hvor der kan bookes og betales.

En booket maskine er låst fra 30 min. før bookingens start. Det er muligt at booke maskiner i tidsrummet 7.00 til 21.00.

Hvis du ønsker at bruge en maskine uden at have booket i forvejen, skal du være ekstra opmærksom på om du kan gøre din vask færdig inden næste reservation.

Du vil få en advarsel i Airwallet appen 15 min. før den låste tid – f.eks.: reserveret tid kl. 10.00 – maskinen låses til bruger 9.30 og kan ikke startes af andre – fra 9.15 til 9.30 vil man blive spurgt om man kan nå at gøre det valgte program færdig inden booking kl. 10.00.

Abonnementsløsning. Det er stadig valgfrit for dig som bruger om du vil fortsætte med at købe vaske enkeltvis, eller om du vil bruge abonnementet. Så længe du ikke kører på abonnement, vil du hver gang du skal starte en maskine, blive tilbudt både enkelt start prisen, samt 3 abonnementspakker.

De 3 pakkers pris er som følger:
Op til 6 vaske på en måned – 114 kr. (gns. pris 19 kr.)
Mellem 7 og 8 vaske på en måned – 144 kr. (gns. pris 18 kr.)
Mellem 9 og 15 vaske på en måned – 255 kr. (gns. pris 17 kr.)

Abonnement fornys automatisk efter 30 dage, hvis man ikke afmelder det. Ubrugte starter overføres ikke til ny periode. Hvis man inden for en 30 dages periode, får brug for flere vaske end man har abonnement til, opgraderes man automatisk til næste pakke. Når abonnementet fornys, vil det være på den seneste brugte pakke.

 

Download vejledning til Vaske APP - HER

Vejledning for brug af vaskemaskine - Dansk

How to use the machines - Engelsk

 

Priser i vaskeriet: 

Vask:       kr. 21,- pr. stk.
Tørretid:  kr. 21,- pr. tørring.

Vaskepulver, skyllemiddel m.v. skal man selv medbringe. Brug gerne flydende vaskemiddel, da det sviner mindre.

Vaskerierne må benyttes i tidsrummet fra kl. 7.00 - 21.00

Der er fri adgang til tørrerummene, som alle står ulåste. Tørretøj SKAL dog fjernes, så snart det er tørt!

Ejerforeningen bærer ikke ansvaret for tøj som opbevares i tørrerummene, ligesom at vask og tørring altid foregår på eget ansvar.

Ved fejl på maskinerne ringes på det telefonnummer, der står på maskinerne.